Hos Foreningscentralen kan du abonnere på en medlems- og betalingsservice, hvor foreningens data altid er tilgængelige for bestyrelsen på internettet.

Priserne er absolut konkurrencedygtige!
For en forening med 100 medlemmer og et årligt kontingent er prisen eksempelvis pr. år:
          Medlemsservice:   kr. 760
          Betalingsservice:   kr. 540

Foreningscentralen tilbyder en .NET baseret medlemsservice til alle typer foreninger, omfattende antennelaug, boligforeninger, grundejerforeninger, idræts- og sejlklubber, samt varme- og vandværker m.fl.

Du kan prøve programmet gratis i 3 måneder. Herefter koster det 100 kr. i kvartalet + 90 øre pr. medlem.

Microsoft Internet Explorer anbefales som browser. Med en MSIE 9.0 browser eller højere får du knivskarpe skærm-billeder og farver. Se her mulihged for kompabilitetsvisning m.v.

En komplet betalingsservice (TotalPBS)
kan tilbydes som overbygning, hvor faktura, kontingent opkrævning, aconto regninger, rykkere samt flytte- og årsopgørelser køres automatisk via PBS.

Denne service koster ligeledes 100 kr. pr. kvartal + 45 øre pr. afgift i et
"Gør det selv koncept" og 90 øre  i et "Servicebureau koncept".

Nets/PBS's ydelser kommer oveni.
Alle nævnte priser er ekskl. moms.

Beregn din pris her.

Association:
Password:

Forenings Id + Adgangskode kan oplyses af foreningens administrator, hvis dette er glemt.

Undlad venligst at kontakte Webmaster om glemte adgangskoder med mindre du er registreret som administrator - og har glemt din egen adgangskode.

For andre spørgsmål - se først hjælp...

Vandværker er særligt velkomne.
I samarbejde med Winko Software, er etableret en målerservice, hvor selvaflæsninger hentes elektronisk fra www.dkVand.dk.

Prisen for målerservicen er 100 kr. pr. kvartal + 45 øre pr. måler.  Transport af elektroniske selvaflæsningskort + 1,25 krone pr. stk.

For vandværker (og større foreninger) kan tilbydes konvertering af forbruger- og målerdata fra nuværende afregnings-system omfattende opsætningsassistance.

Winko Software er webmaster for  Foreningscentralen / TotalPBS.
Kontakt for spørgsmål (helst pr. email) til:

Winko Software
Østrøjel 5, 2670 Greve
Tlf.: 43902812. Email: webmaster@winko.dk

Denne plads er reserveret leverandører og sponsorer. Kontakt venligst Winko Software.

Understøttede foreninger
antenneforeninger
boligforeninger
grundejerforeninger